Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2010 16:57 - Не я свалай така
Автор: marishka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1138 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2010 16:58


Мъжете и жените са от различни планети. Понякога едните и другите имат толкова противоположна гледна точка и светоусещане за нещата, че чак е чудно как спадат към общото понятие „човек“.

Затова е и толкова жалко, когато, в старанието си да се харесат на другия, тотално оплескват работата и в крайна сметка се разминават.

Не е чудно и това, че, бидейки толкова различни, те постоянно се опитват да разберат какво става в главата на другия.

Аз пък реших  да го поиграя Купидон и се опитах да селектирам най-често срещаните грешки, които правят мъжете, в старанието си да спечелят женското внимание.

Повярвайте, това не е суха теория, а мъдрост, събирана с години практика, затова горещо те съветвам да позабавиш темпото и да прочетеш следното.

И така, ако искаш да я свалиш, не прави така:

Не го играй големия ебач

Мъжете са на мнение, че почти винаги жената иска това, което има другата, и всъщност не са далеч от истината. В свалката обаче важат други правила.

Едно е дългогодишната ти приятелка да те е зарязала, заради новия си колега и ти да се опиташ да си я върнеш, като случайно се появиш на служебното парти с красива знойна блондинка – това е романтично.

Съвсем друго е обаче да решиш, че най-добрият начин да накараш момичето, с което си се запознал миналата седмица, или което познаваш, но не сте имали отношения, да падне в краката ти, е като се явиш на партито, на което сте канени, с три наконтени кифли, с които се гъделичкате и побоцквате палаво.

Повярвайте, няма по-жалко и отблъскващо за жената нещо. Освен ако не е на 13, а ти не си Робърт Патинсън, чиито плакат виси над главата й.
 

Не протаквай

Жената иска всичко и то веднага. И колкото и да ти е чудно, как така предстоящата ви среща заема много повече място в главата й, отколкото предстоящата сделка, това е просто факт.

Защото ние сме такива.

Една от най-големите грешки, които може да направиш в свалката, е да провокираш интерес и да се покриеш. Ако си я извел на кино, не бързай да се приберете, защото утре си на работа – ако ти е приятна, покани я да пийнете и да обсъдите филма.

Така й показваш, че времето, което сте прекарали заедно ти е харесало и искаш да продължи. Ако се прибереш, и след това покриеш за няколко дена, бъди сигурен, бързо ще стопиш ентусиазма й и тя вече ще е събрала няколко приятелки, с които ще обсъждат „Той защо си тръгна/ не ме покани някъде/ не ми се обажда.“

 

Не бъди самовлюбен гъз

Знаете ли каква е тайната на това да те харесат? Насочи вниманието си към този, който искаш да те хареса. Когато става въпрос за свалка, едно от най-досадните, и определено, най-непродуктивните неща е, когато мъжът започва да натрапва личността и всичките си качества агресивно на обекта си на интерес.

Колкото и страхотна работа да си свършил този ден, или колкото и зашеметяващо да изглеждаш в новия си костюм, по-добре, не й го показвай, а най-добре я попитайт какво ново и как успява изглежда толкова секси на всичките си снимки, във Facebook (примерно).

Колкото и странно да ви звучи, жената е достатъчно объркано същество и ако непрекъснато й правите ПР на себе си, скоро ще се зачуди харесваш ли я или я искаш за публика за аплодисменти.

Не я карай да се чувства една от многото

Как ще се почувстваш, ако засечеш онова чаровно момиче, което покани на среща онзи ден в любимия си бар, заобиколена от десет весели юнаци? Точно така.

Когато си решил да „се пробваш“, поне в началото, много внимавай с „приятелките“.

Както казахме, жените са объркани и несигурни, когато нещата са още пресни, и едно демонстративно близко отношение към останалите жени в живота ти, може да бъде фатално. Да, това наистина може да бъде най-добрата ти приятелка от детинство, братовчедка ти, или гаджето на брат ти, но тя няма как да го знае.

И последното нещо, което би я очаровало, е да се натъкне на снимките от предишната пиянска вечер, на които ти доста сполучливо демостриратш обичта и топлите си чувства към гореспоменатите особи.

Вариант 2: за твоя изненада, известно ни е, че често имаш няколко „опции“ и още по-често пробваш „различни варианти“. Просто не ни се иска да е така.

Искаме да сме уникални и единствени в живота ти.

Когато решиш да сваляш някоя, но връзката ви е все още под въпрос, то на практика все още си свободен и можеш да си правиш каквото поискаш. Но, за Бога, не й давай да го разбере.

Неща от сорта на мръсни коментарчета от непознати девойки под статуса ти във Facebook (да, ще го споменаваме все по-често) или твои изказвания от сорта на "Леле оная мадама снощи...",  са неща, повече от недопустими. Бъди дискретен.
 

Веднъж за винаги спри да говориш за секс

Един познат наскоро коментира, че спи с жени, за да ги опознае. И да, чудно е, как в наше време, сексът се е превърнал в ръкостискане.

И все пак, поне веднъж се въздръж. Една от най-големите простотии, която можеш (и някак си редовно правиш), е винаги да опираш до секса.

Ако момичето, което сваляш, наистина ти харесва, то просто не й прави директни сексуални предложения от рода на „Защо не дойдеш у нас и не провериш мекотата на матрака ми“. Защо няма да стане ли? Обидно е, а ти ставаш смешен.

P.S. Всички магазини вече са отрупани с китайски коледни боклуци. Ще повърна.








Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marishka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 228146
Постинги: 82
Коментари: 141
Гласове: 278
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930