Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2009 11:40 - Save The Women
Автор: marishka Категория: Тя и той   
Прочетен: 1013 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2009 11:43


Dear men,

Облаците на хоризонта се разкъсват, както насъбралите се в нежните ни женски душици недоумения отстъпват път на изконния ни женски дълг да кажем "Стига”.
(Тук трябва да се отбележи, че всяка прилика в действителни рекламни кампании и слогани е напълно недействителна и, че все пак жените предпочитат бяло вино вместо бира).

Та... в духа на някои скорошни и не така скорошни събития, действителен женски опит или просто в името на изваждането на цялостните изконни теореми на хорските взаимоотношения (които много повече касаят „людете” в един обикновен вторник, от тези на многоуважавания от нас Питагор) си позволяваме, ние жените да ви драснем това писъмце, с което да извадим (аджеба) и нашия вариант на "10 съвета за здрава и пълноценна връзка” или "15 начина да му доставите супер оргазъм, докато спи в различни пози, издаващи нещо” .Tук колежките от Cosmo да извиняват, знаем, че и те семейства хранят и обувки пазаруват на гърба на женската тъпотия.

Но това са дребни подробности, защото в настоящето писмо, Ние Жените тотално се опитваме да НЕ се отъждествяваме с гореспоменатото женско качество. Та нали ще откриваме теореми. Математиката си е сложна работа...

И тъй като ще го играем аналитични натури, тук решаваме да сложим край на въведението и да положим началото на същинската част на нашето повествование.

Х съвета да доставите на жените оргазъм (душевен, "щото, за жалост, жените са по-сложен консуматор с повече видове потребности, някои от които не биха могли да се задоволят с продукти на материалното производство).

(Както типично продължават статиите от такъв род) ...ИЛИ Х НАЧИНА ДА НЕ СТЕ ЯКИ В ЖЕНСКИТЕ ОЧИ.

Като последна бележка под линия ще отбележим, че тук "10 грешки, с които ще я отблъснете" някак си не се връзва с действителната ситуация. Та коя мадама в днешно време би си позволила да бъде отблъсната! Мъжът се е превърнал в дефицитна стока.

1. Dear men, не е яко да живеете с мама.


Отлично сме наясно с последиците от икономическата криза и ако за момента сте позакъсали, бащиното ложе е приемлив вариант. Но ако клоните 25, взимате над 1000 лв. заплата и все още не знаете защо, по дяволите, се върти онова кръглото на пералнята, това вече никак не е секси!

Сериозно, при мама и тати е най-лесно, но повярвайте, няма нищо по-кофти за жената да я водят (разбирайте го в широк смисъл) "у нас, те на’ще вече са си легнали, споко”.

2. Dear men, няма нищо по-дразнещо за жените от мъжката непоследователност.

Противно на много книжни и електронни съветници, жените обичат вниманието. Разбира се, това изключва случаите, когато вече четири пъти (незнайно защо) любезно отбиваме поканата ви за кафе/ бира/ кино/ дискотека/ кръчма/ екскурзия/ море/ палатка/ планина...

Та... наистина, мъже, ситуацията е проста: ако ни харесвате, и ако сме дали да разберете, че и ние ви харесваме и искате нещо, най-добре изяснете пред себе си, и пред нас какво искате: съгласни сме да обмислим всяка алтернатива – one night stand sex, просто дружка, с която да се размотавате, любовна връзка или "сватовница, която има секси приятелка". Съгласни сме със всичко – само го конкретизирайте! Адски дразнещо и НЕ ЯКО е, когато един мъж декларира внимание и след това се покрие или просто забрави за съществуването на съответната мацка (е, ако тя се е напоркала до безобразие на първата среща, сбила се е в дискотеката и след това е повърнала в краката ви на четири крака, е разбираемо).

3. Светът ще бъде прекрасно място без комплекси.

Sweet sexy pals, кога най-после ще разберете, че комплексарите не са яки! Не ни интересува: каква кола имате, къде живеете, колко пари печелите, колко мацки сте изчукали, колко сте умни, смели и красиви. Жената е доста сензитивно животно, така да го кажем, и много ги усеща комплексите. И по всички дарвинови и фройдисти закони, просто няма да ви квалифицира като "годен за продължаване на рода" или подходящ за любовник. И повярвайте, малко неща са по-кофти от сдухан пич.
Просто не. Не знаем дали сте наясно, но жените рядко се увличат по външните признаци – красота/ грозота, нисък/ висок, дебел/ слаб, Армани/ гащи от кварталния аутлет за 20 лв, колкото и на материалистични „бийчес” да се правят. Това, което е истински привлекателно е чувството за хумор и усещането за увереност, което излъчва даден мъж.
Tip: спрете да черпите тъпите путки по лъскавите барове и светът ще се обагри в нови цветове.

4. Джентълмените се измрели с динозаврите, а ако знаете колко жени си мечтаят да са палеонтоложки...

Преди време една мацка каза: "Когато започна да излизам с нов мъж, първите два месеца не се чувствам желана, а преценявана.” За съжаление е вярно в доста голяма част от случаите. В днешното забързано ежедневие, повечето мацки само са чували за времената, когато мъжете са се държали със своите избранички като с истински дами.
Митове и легенди? Защо по дяволите сте си въобразили, че правилният път към женското сърце е постлан с лошо държание? Малките жестове вършат чудеса, плюс това са нещо доста нетипично за съвремието ни и повярвайте, ако поне се опитате да приложите тази „остаряла техника на динозаврите” на някоя жена, не само ще я спечелите мигновено, но и тя ще направи чудеса... на вас ;)
Е, разбира се, може да се придържате и към познатата формула игнориране/ агресия/ грубиянство, но последното което ще предизвикате в мислите й е образ на „ЯКИЯ МЪЖКАР”.
Tip: джентълменството да не се бърка с отчаяно влачене по нечий женски задник – ефектът ще е точно обратният.

5. Действайте!

Мили мъже, повярвайте, първата целувка е много хубаво нещо, а след N-тата среща е и нещо много наложително! Прекрасно е, когато излезеш с пич на първа среща и не чуеш репликата „Ае да ходим у нас”. Но когато излизаш с него в продължение на месец и той не прави нищо, обърканото женско мозъче почва да блуждае между опциите „Бе, той да не е гей?”, „Ама, той харесва ли ме?”, „Аз май сбърках някъде...”, „Тук има нещо гнило, може би е женен” и „Дебела съъъм”.
Животът е кратък, миговете в него още повече. Ако мацката ви кефи, не се страхувайте – не хапе, поне не по неприятен начин. Ако не ви кефи – не си губете времето. Не губете и нейното.

6. Деклариране любов на една, докато сте женени, обвързани, обгаджени, живеещи заедно със, чукащи друга, но "обстоятелствата били такива".
WTF?!

7. Dear men, най-кофти от всичко е това, да не спазвате мъжката си дума.
Под всякакви форми и във всички възможни ситуации. Когато не сте сигурни, че можете да се захванете с нещо, просто по-добре не го започвайте.

И тъй като нашето повествование стана прекалено дълго и разтегливо, точно по женски, мислим да го приключим точно тук.

Best regards,
Women
XXX

P.S. Тук може да махнете с ръка и да забравите за всички гореизброени глупости. Жените „не можеш ги разбра” и т’ва е...






Тагове:   взаимоотношения,


Гласувай:
0



1. анонимен - малко заяждане
29.06.2009 20:42
„бийчес” ?!? ти ли не знаеш английски или аз...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marishka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 227625
Постинги: 82
Коментари: 141
Гласове: 278
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031