Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2010 20:26 - Новите модели?! Красотата не е това, което беше
Автор: marishka Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2705 Коментари: 1 Гласове:
0



Докато повечето от нас се чудят как да свалят излишните два килограма, които са качили по Коледа, американската модна библия V реши да посвети своето последно издание на по-закръглените жени.
image

Миналата година по същото време, тези страници бяха заети от поп сензацията Лейди Гага, която бе снимала хармоничното си тяло голо.

Жените, взели участие в последната фотосесия, са снимани от норвежкия фотограф Sшlve Sundsbш, който регулярно снима рекламните кампании на Живанши, Гучи и Хермес.
image

В списанието е поместен и специален фотошопинг с два модела – един с класически форми и един „номер +“, облечени по идентичен начин.

Фотографът, направил фотосите, е старият ни познайник Тери Ричардсън, който, както всички знаем, има слабост към телата на манекените.

И така, след като изваяните фигури от години доминираха в модната индустрия, възможно ли е времето им да е изтекло и на власт да дойдат извивките?

Или това е просто поредният обществен експеримент, подобен на този, който направи новото модно списание Love, сложило голата Бет Дито на корицата?
image

Определено V разбуни духовете и предизвика множество въпроси.

Дали поувисналите паласки и пухкавите коремчета са новата естетика и не се ли пропагандира по този начин по-нездравословния и „занемарен“ начин на живот, белязан от BigMac менюта, обездвижване и свинско печено с картофи?
image

Или може би това е обществената реакция на безумните слова на анорексичните манекенки, които са възприели лишението и гладуването като своя философия?

За нас истината е някъде по средата.
image

В никакъв случай не бихме аплодирали нездравите коментари на Кейт Мос, но налагането на отпуснатите форми като еталон на красота, следователно на подтикване към подражание, е повече от неуместно.
image

Извръщайки глава от шаблонните красавици, апелираме за начин на живот, който ще накара всяка (всеки) от нас да се почувства добре в собствената си кожа.

Запомнете, ние сме това, което мислим за себе си. Външният ни вид е следствие от вътрешното ни себеусещане.
  Така че, може би истината се крие в златната среда.

Балансирайте. Хранете се здравословно и спортувайте. Обичайте себе си и тялото си и шансът да изглеждате неприемливо е равен на нула.

ПС: Никое бебе не се е родило дебело.



Тагове:   модели,   новите,


Гласувай:
0



1. stix - Анорексията е болестно състояние ...
21.02.2010 20:48
Анорексията е болестно състояние на тялото и духа, което трябва да бъде лекувано...
Децата ни заприличаха на гладните етиопчета...

Мъжете харесват извивките на женското тяло... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marishka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 227994
Постинги: 82
Коментари: 141
Гласове: 278
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930