Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2010 19:47 - Двама мъже и половина (или синдромът на bad boy lovin')
Автор: marishka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1225 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 16.05.2010 19:48


Добре де, изобщо не твърдя, че само мъжете са виновни.

Не са.

Знаете ли коя е най-честата дуплика в отговор на женските обвинения за липсата на елементарно джентълменство у модерния, съвременен мъж? „Вие си го направихте.“

Изненадани от тази неочаквана контраатака вие отначало недоумявате, после се възмущавате, после започвате да цупите красиви устнички и да пърхате с навлажнени дълги миглички... и накрая се оставяте ответната страна да ви засипе с аргументи, които са способни да подбият монолитната ви теория директно в основните.

image
„Харесвам лошите момчета“

... се пееше в култовата за времето си, мястото си и възрастовия си диапазон песен на Мишо Шамара а.к.а Биг Ша.

Можем само да го аплодираме, защото едва ли самият той осъзнава колко древна житейска мъдрост се крие зад хип-хоп ритмите и голите мадами на варненския плаж.

Колкото и да се кълнат, че им е писнало от льольовци и несериозници, поне 87% от дамите ВИНАГИ си падат точно по такива.

Замислете се, колко пъти, докато сте мрънкали, заради тъпотиите на поредния, които не иска да се обвързва/ иска да се обвързва прекалено/ не знае какво иска/ спи с всяка срещната/ възстановява се от тежка връзка/ интелектуалното му развитие е спряло на 15/ е депресиран/ има проблем с алкохол, цигари, леки наркотици, работа, мълчаливо ви е утешавал поне още един, на който всичко си му е наред, сравнително стабилен е и ви обсипва с цветя и рози, но който има уникалната способност да става невидим, щом погледнете към него.

image
„Мъжете на този свят се делят на два вида: едните спят с теб, а другите ти държат ръката.“

...се казваше в култовия за всяко време място и възраст сериал „Сексът и градът“.

Саманта е умна жена и винаги когато каже нещо уж случайно, то се превръща в теорема – облича в думи това, което някак си винаги сте знаели интуитивно.

Факт е, че за жената сексът определено има значение, и колкото и брутално на първо четене да звучи, в много случаи именно той е пътят към женското сърце (от там идва и твърдението, че жената се влюбвала, след като преспи с някого за пръв път).

Парадоксалното е, че в тази посока най-напред действат тези, които не му мислят много – много, докато стабилният, но влюбен до уши пич така и не се решава да направи някакви опити, от страх да не би да ви засегне, или от притеснение да не би да го отрежете.

В последствие картинката е ясна: мацката изживява връзка след връзка с всякакви възможни кретени, докато стабилният пич се превръща в неминуем BBF, който освен всичко става вещ в дебрите на психоанализата и междуличностните отношения.
image
“Happy End”

...гласи култовият надпис в края на всяка щатска романтична комедия. Но така ли е в живота?

Наистина ли накрая тя ще порасне, ще осъзнае колко е неподходящ единия и изведнъж ЩЕ ВИДИ другия?

Едва ли. Което не й пречи най-после излезе от порочния кръг и да се поогледа: я, те били повече от един.. двама... трима....

Чудно нещо е избирателното виждане.
image

Едно чудесно опровержение на всичко, в което се опитах да ви убедя от чудесното Юле (цАлЮвкиии)!

То и Бионситу се чудило...






Тагове:   мъже,


Гласувай:
2



1. silverlining - Хората са
16.05.2010 20:07
много различни:) Освен това един човек от противоположния пол, с когото не живееш и с когото нямаш връзка, но все пак сте приятели, ще ти се струва на пръв поглед по-свестен от този вкъщи. Много важно е да се подчертае "на пръв поглед". Вероятно има хора, които не си дават сметка, че няма човек без недостатъци. И естествено, ако виждаш някого за малко, пък и за по-дълго НО не живееш с него, ще ти се струва по-добър и по-мил и т.н. Причините са много... Ако щете вземете например вероятността като хора, живели сред хора, да имаме подсъзнателно в себе си идеята за степени на близост... Не искам да кажа, че с приятелите си сме фалшиви, но мисля, че със семейството си се държим най-непосредствено. И съответно приемаме и толкова непосредствено държане от другите членове на семейството. Освен това, едва ли някой се занимава да си представя най-добрия си приятел в ежедневна/ дребна/ битова ситуация, в която с интимния партньор би имало конфликт... Никой не е идеален и ако няма едни кусури, ще има други. НО, ако сме избрали някого,все пак е било заради положителните му/ и черти, нали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marishka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 228007
Постинги: 82
Коментари: 141
Гласове: 278
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930